In Barneveld wordt dit jaar een bijzonder project gerealiseerd: de eerste vijf tiny houses van de nieuwe wijk Bloemendal. Deze wijk komt op de plek waar vroeger een oude boerderij stond, op een kavel van 1000 vierkante meter.

De kavels voor de tiny houses variëren van 100 tot 173 vierkante meter en zijn vorig jaar per opbod verkocht aan enthousiaste kopers die zelf hun huisje gaan bouwen.

De gemeente Barneveld is erg positief over deze vorm van wonen en wil meer mogelijkheden bieden voor tiny houses. Zo zijn er al tiny houses geplaatst aan de Nederwoudse Brink door een particulier en ligt er een plan voor 12 tiny houses in de wijk De Eendracht in Terschuur.

De huurprijs voor de tiny houses in Bloemendal is 633 euro per maand exclusief servicekosten.

In ieder geval super dat Barneveld open staat voor tiny houses en dat er meer diversiteit komt in het woningaanbod. Ik ben heel benieuwd naar hoe de tiny houses eruit gaan zien en hoe de bewoners het gaan beleven. Ik hoop dat ze veel geluk zullen vinden in hun gezellige huisjes. En ik hoop dat dit project andere gemeenten zal inspireren om ook meer ruimte te creëren voor tiny houses.

Complimenten, gemeente Barneveld! Jullie laten zien dat jullie vooruit denken en rekening houden met de verschillende woonwensen van jullie inwoners. Ik wens jullie veel succes met dit mooie initiatief!

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Categorieën: Tiny Houses

Koen Duindam

Koen is een jonge ondernemer die staat te popelen om zijn eigen tiny house te bouwen. Terwijl hij bezig is met zijn eigen tiny house avontuur deelt hij zijn ervaringen door het schrijven van blog artikelen.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *