Een tiny house huren is de beste manier om de tiny house lifestyle te ervaren. Het is makkelijk om verliefd te worden op het concept van tiny houses. Maar er dag in dag uit in wonen is een ander verhaal.

Het ervaren van de ruimte doe je het beste door een tiny house te huren. Op deze pagina ga ik je een aantal voorbeelden geven tiny houses die je kunt huren.

De leukste tiny houses van Nederland

Ben je op zoek naar een plek waar je je kunt opladen, ontspannen en rust vinden midden in de natuur? Overweeg dan het huren van een tiny house. Een terugkeer naar de basis zonder comfort op te offeren. Een tiny house is perfect voor een weekendje weg of een vakantie, en is ook nog eens trendy.

Wat is een tiny house?

Tiny houses zijn meestal niet groter dan 50 m2 en bieden al het comfort van thuis. In veel gevallen worden de huisjes duurzaam gebouwd en zijn ze zelfvoorzienend. De ontwerpen zijn minimalistisch en zo goed doordacht dat alles binnen een paar vierkante meter is ondergebracht.

Ontdek het zelf!

De beste manier om te ontdekken hoe slim tiny houses gebouwd zijn is door er een te huren. Onder de vloer is bergruimte, een bank die in een bed kan worden veranderd, en een keuken die als kantoor dienst doet. Sommige tiny houses werden door architecten ontworpen, terwijl andere door de bewoners zelf zijn gebouwd.

Bij het kiezen van een tiny house om in te overnachten is het belangrijk dat je een tiny house kiest die bij je past. Het geheim van het succes van tiny houses is namelijk dat ze zo goed aansluiten op de woonwensen van de bewoner.

Ze zijn zo gemaakt dat ze de bewoner in alle gemakken voorzien. Ze zijn als het ware een geconcentreerde versie van een normale woning. Ze kunnen hiermee wegkomen omdat ze precies aansluiten op de persoonlijke woonwensen.

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een tiny house die bij je past.

Bij een tiny house vakantie is dit natuurlijk veel minder belangrijk dan wanneer je echt een tiny house uitzoekt om in te wonen. Maar als het kan is het wel iets om rekening mee te houden,

Een tiny house midden in de natuur

Een tiny house blijft een kleine ruimte en juist daarom is de omgeving ook heel belangrijk. Meestal hebben mensen al een beeld van een tiny house met een knus verblijf in een prachtig natuurgebied. Vooral mensen uit een grote stad willen ook weleens wakker worden met een prachtig uitzicht midden in de natuur.

De meeste tiny houses die je kunt huren staan echter gewoon op vakantieparken welke vol staan met meerdere tiny houses. Het is niet de echte tiny house ervaring die je wilt. Maar het kan je alsnog een goede indruk geven over hoe het is om in een tiny house te wonen.

Een tiny house vakantie

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Categorieën: Tiny Houses

Koen Duindam

Koen is een jonge ondernemer die staat te popelen om zijn eigen tiny house te bouwen. Terwijl hij bezig is met zijn eigen tiny house avontuur deelt hij zijn ervaringen door het schrijven van blog artikelen.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *