Over ons

Wij zijn een groep vrienden die zich inzetten voor duurzaamheid en bewustzijn creëren over de impact van onze levensstijl op het milieu. Onze passie voor het milieu heeft ons bij elkaar gebracht en ons geïnspireerd om een verschil te maken in de wereld.

Wij zijn er vast van overtuigd dat verandering begint bij ons en ons dagelijks gedrag. We zijn daarom op een missie om de wereld te inspireren om hun levensstijl te veranderen en duurzaamheid te omarmen. We geloven in de kracht van kleine stappen en het is onze missie om deze boodschap te delen met iedereen die we tegenkomen.

Onze focus ligt op Tiny Houses omdat we geloven dat deze manier van leven bijdraagt aan een duurzame toekomst. We willen de beweging van Tiny Houses in Nederland stimuleren en mensen aanmoedigen om te experimenteren met deze manier van leven. We willen mensen laten zien dat het mogelijk is om een leven te leiden dat in harmonie is met de natuur, zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

We zijn geen professionals, maar onze passie voor het milieu en onze toewijding om onze boodschap te delen heeft ons gebracht waar we nu zijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt en de gemeenschap die we hebben opgebouwd. We zijn blij met de steun die we hebben gekregen van onze volgers en deelnemers aan onze evenementen.

Dankzij onze gemeenschap hebben we al veel bereikt en we kijken uit naar wat de toekomst zal brengen. We zijn vastbesloten om ons in te zetten voor een duurzamere wereld en we hopen dat we jou kunnen inspireren om met ons mee te doen. Word deel van de tiny house beweging en laten we samen de wereld veranderen!

Lees ook onze blogs op Wooninfluencers!